Сталося те що сталось! Гросман звернувся до українців з неприємною заявою




Уряд продовжує роботу над справедливою формулою ціни на газ і має намір забезпечити можливість оплати газу населенням через механізми регулювання самої ціни або адресної підтримки.

Про це в ході години запитань до уряду у Верховній Раді повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передає УНІАН.

«Ми працюємо над тим, щоб знайти справедливу формулу, і щоб для українських громадян оплата за газ була можливою через механізми регулювання самої ціни або через механізми адресної підтримки. І це дуже складне питання », – сказав він.

Гройсман нагадав, що ціна на газ для населення на поточний момент становить 7 тис. Грн за тис. Кубічних метрів, в той час як для промисловості ця ціна становить 10 тис. Грн.


«Для українських громадян я вже більше року тримаю ціну на газ на рівні 7 тис. Грн, і я стримую ціну на газ», – сказав він.

Нагадаємо, МВФ для продовження співпраці з Фондом вимагає привести ціни на газ до імпортного паритету і забезпечити механізм їх автоматичного регулювання зі зміною цінової кон’юнктури.
Джерело
Сталося те що сталось! Гросман звернувся до українців з неприємною заявою Сталося те що сталось! Гросман звернувся до українців з неприємною заявою Reviewed by Admin on липня 05, 2018 Rating: 5
';