ЯК СНІГ НА ГОЛОВУ! Не ДТП: свідок аварії Скрябіна приголомшив своїм зізнанням


Загрузка...


Свідок стверджує, що аварію, в якій загинув Кузьма, підлаштували.

Журналісти провели власне розслідування і знайшли свідка автокатастрофи, в якій три роки тому загинув український музикант, лідер групи «Скрябін», Андрій Кузьменко.

Свідок стверджує, що ДТП не було випадковим – аварію підлаштували. У поліції про свідка знають, але його показань в матеріалах справи ніде немає. Про це йдеться в журналістському розслідуванні «Секретних матеріалів».

Свідок розповів, що був ще один учасник ДТП. Автомобіль Honda затиснув машину Кузьми так, що він ніяк не міг ухилитися від молоковоза. Також він сказав, що ще протягом півгодини після аварії Андрій Кузьменко був живий.
Загрузка...

Журналісти намагалися зустрітися з водієм молоковоза, але той від зустрічі відмовився. Колеги і друзі співака намагаються уникати відповідей на питання щодо їх версій аварії, проте відзначають, що Скрябін завжди був дуже уважним водієм.
ЯК СНІГ НА ГОЛОВУ! Не ДТП: свідок аварії Скрябіна приголомшив своїм зізнанням ЯК СНІГ НА ГОЛОВУ! Не ДТП: свідок аварії Скрябіна приголомшив своїм зізнанням Reviewed by nazar on травня 28, 2018 Rating: 5
';