«Прийомна дочка, красуня-дружина і схеми на мільйони доларів»! Всі таємниці сім’ї прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана!


Загрузка...

Володимир Гройсман вже давно став відомою особистістю в Українській політиці. Подробиці його життя цікавлять багатьох українців, але прем’єр намагається зберегти все в таємниці. Що вдалося дізнатися про рокову жінку і дітей чиновника, дізнавалася Корупція.Інфо

Майбутній прем’єр народився в 1978 році на Західній Україні в Вінниці. Там він провів все своє дитинство і юність. Саме тоді він вперше зустрів свою майбутню дружину. Володимир зізнавався, що познайомився з Оленою в 1995 році завдяки їх загальної подрузі. Довгий час пара була просто друзями, адже Олена старше Гройсмана на 6 років. Але Володимир закохується в дівчину і навіть цей факт не заважає йому запропонувати їй зустрічатися і вже незабаром Гройсман пропонує їй жити разом.

Хлопець міг собі це дозволити, адже вже в той час став комерційним директором фірми свого батька в Вінниці і на зарплату міг знімати окреме житло. Тоді виникло питання з батьками, які відмовляли сина від такої коханої. Крім різниці у віці був і ще один нюанс. У Олени вже була дочка Юлія. Але Гройсман все-таки вирішується забезпечувати не тільки Олену, але і її дівчинку. У свої 19 років Володимир таємно купує кільця і ​​робить своїй дівчині офіційну пропозицію.



У минулому році пара відзначила двадцятиріччя спільного життя. За цей час у них народилося двоє дітей: дочка Христина і в 2011 році син – Давид. Свою сім’ю Гройсман намагається тримати поза політикою і дуже рідко з’являється з ними на світських заходах.


Загрузка...

З дітьми все зрозуміло – дівчатка за кордоном, отримують вищу освіту, а хлопчик ще занадто малий для політики.

Не рідна Гройсману Юля навчається в столиці Великобританії, отримуючи юридичну освіту. Нажаль дорослих фото дівчини в мережі немає.



А молодша опинилась за кордоном тільки в минулому році, після того, як закінчила середню школу в Україні. Її дбайливі батьки відправили до приватної школи-пансіону CATS College. Повідомляється, що рік навчання в такому закладі обходиться майже в 2 мільйони гривень.



Що ж відомо про саму дружину політика. Виявилося, що жінка не відстає від свого чоловіка вона – мільйонер. У минулому році Олена отримала більш 3,39 мільйонів гривень доходу, а на її рахунках в банках зберігається понад 330 тисяч доларів і ще 9 мільйонів в гривнях. Жінка дозволяє собі купувати елітні автомобілі, вартістю понад 2 мільйони гривень і володіє величезним вінницьким підприємством під назвою «Магігранд», до речі саме йому належить найбільший торговий центр Вінниці площею 13 тисяч квадратних кілометрів.



Що цікаво, на своїй дружині наживається і сам прьемер. Тільки в минулому році він продав нерухомості її фірмі на суму понад 8,7 мільйонів гривень. Таку ж операцію чиновник проводив в 2016 році, коли кінцевий прибуток політика склав 8 мільйонів. Багато експертів заявляють, що такі угоди знаходяться на межі закону, а Олену називають корупційною тінню політика.

Між чоловіком і дружиною не може бути договорів купівлі-продажу. Якщо люди офііально зареєстровані в шлюбі, то вся нерухомість придбана за цей час вважається спільною.

Але цей факт залишився поза увагою правоохоронних органів і жінка продовжує займатися бізнесом.



До речі українцям вона запам’яталася не тільки завдяки своїм схемам з чоловіком, але й зовнішнім виглядом. Вона входить в рейтинг найкрасивіших дружин українських політиків. Олена зізнавалася, що одягатися любить у відомих українських дизайнерів. Один наряд дружини прем’єра обходиться для неї від ста тисяч гривень.
«Прийомна дочка, красуня-дружина і схеми на мільйони доларів»! Всі таємниці сім’ї прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана! «Прийомна дочка, красуня-дружина і схеми на мільйони доларів»! Всі таємниці сім’ї прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана! Reviewed by nazar on травня 28, 2018 Rating: 5
';