Людей не вистачає, відкосити не вийде! На українців чекає призов до армії: з’явилися гучні деталі


Загрузка...

В обласних і Київській міській військових комісаріатах ​​триває підготовка до проведення призову на строкову військову службу в Збройні сили України, який згідно з указом президента, стартує в жовтні 2018 року. Як сказано в повідомленні Управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ, оприлюдненому на сторінці СВ ЗСУ в Facebook, проводиться детальний аналіз облікових даних про кількісний та якісний склад призовників, які проживають в кожному районі, і області (місті) в цілому, передає Бізнес.Медіа.

Військові підкреслили, що організовано проведення всебічного та поглибленого вивчення призовників, які підлягають черговому заклику.

“До роботи з вивчення особистих якостей призовників, особливостям відбору поповнення для режимних частин, порядком проведення бесід і заповнення листків вивчення та інших питань залучаються найбільш досвідчені робітники військових комісаріатів, викладачі допризовної підготовки навчальних закладів і офіцери запасу”, – сказано в повідомленні.
Загрузка...

Відзначається, що вивчення особистих якостей призовників здійснюється шляхом проведення індивідуальних бесід з призовником, його батьками або особами, що їх замінюють, а також з представниками адміністрації підприємства, установи, організації, навчального закладу, в якому працює (навчається) призовник.

“Організовано звірки з підприємствами, установами, організаціями з метою отримання списків працюючих в них призовників”, – додали в ЗСУ

Військові пояснили, що призовників, які рішенням призовних комісій визнані тимчасово непридатними до строкової військової служби строком до 6 місяців, викликають у військкомати і направляють на лікування з визначенням термінів його завершення.

“Якщо через свої релігійні переконання призовники не можуть проходити строкову військову службу, їх направляють до відділів з питань альтернативної служби для оформлення заяви на проходження альтернативної (невійськової) служби”, – повідомили в Управлінні.

Військові зазначили, що зазначені підготовчі заходи дозволять отримати повні об’єктивні дані про наявність та стан призовних ресурсів з тим, щоб виключити можливість призову на строкову військову службу осіб, які мають право на відстрочку, непридатних до військової служби за станом здоров’я, а також не допустити напрямки в режимні частини призовників, які не відповідають вимогам служби в цих частинах.

Як відомо, указ президента України про проведення призову громадян на строкову військову службу восени 2018 року поки не оприлюднений

Джерело: merezha.co
Загрузка...
Людей не вистачає, відкосити не вийде! На українців чекає призов до армії: з’явилися гучні деталі Людей не вистачає, відкосити не вийде! На українців чекає призов до армії: з’явилися гучні деталі Reviewed by nazar on серпня 15, 2018 Rating: 5
';