\Порошенко відштовхнув рукою мікрофон миколаївського журналіста. ВІДЕО


Загрузка...

Пізніше журналіста зупинив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 27 серпня, під час офіційного візиту до Миколаєва на державне підприємство “Зоря-Машпроект”, рукою відштовхнув мікрофон журналіста “НікВєсті” Івана Казори, який ставив главі держави запитання.

Про це написав сам журналіст у Facebook, виклавши відповідне відео.

“Сьогодні в Миколаєві перебував президент України. Під час його візиту на державне підприємство “Зоря-Машпроект” я підійшов до Петра Олексійовича і поцікавився, як йдуть справи з виконанням обіцянок, даних ним кілька місяців тому. Нагадаю, Петро Порошенко обіцяв виділити гроші з особистого благодійного фонду на реконструкцію Соборної площі Миколаєва, стягнути з державного бюджету 10 – 15 мільйонів гривень на ремонт Центрального стадіону Миколаєва, вирішити питання з ремонтом трас державного значення, які проходять через місто Миколаїв (самі розбиті дороги в місті). Не встиг я поставити запитання, коли ми побачимо виконання цих обіцянок, Петро Порошенко схопив мікрофон і силою опустив його вниз, продовжуючи утримувати в руці – так, щоб не було чутно, що він мені каже.
Загрузка...

А сказав він таке: “Ти вийдеш, я тобі розповім”. У цей момент до нас підійшов голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко і, як вірний васал Петра Порошенка і нібито не губернатор зовсім, а звичайний охоронець, відштовхнув мене від Петра Олексійовича”, – розповів журналіст.



Джерело
Загрузка...
\Порошенко відштовхнув рукою мікрофон миколаївського журналіста. ВІДЕО \Порошенко відштовхнув рукою мікрофон миколаївського журналіста. ВІДЕО Reviewed by nazar on серпня 28, 2018 Rating: 5
';