Рідкісна ТВАРЬ! Зацініть ВІДЕО. Нас сприймають як стадо баранів, яких можна водити по колу десятиліттями, знищуючи кращих і маніпулюючи усіма іншими (ВІДЕО)



Загрузка...

Сандей Аделаджа просто немовля на фоні Арсєнія.

Нас сприймають як стадо баранів, яких можна водити по колу десятиліттями, знищуючи кращих і маніпулюючи усіма іншими.

Коли інші методи вже не діють — нам придумують війну з невизначеним статусом і продовжують нагинати ще сильніше, говорячи при цьому які ми сильні і здатні витримати ще більше.

Подивіться на ці завчені але примітивні жести, риторику, міміку — тут Яценюк дуже схожий на пастора релігійної секти. Секти на рівні багатомільйоної країни.

Рідкісна тварь. Молитовний сніданок, бляха.

*******
Загрузка...

Арсеній Яценюк

Кажуть, що людині і країні випадає на долю стільки, скільки вони можуть витримати. Ми дуже сильні — надто багато впало на наші плечі. На плечі кожного, хто не боїться сьогодні на передовій і захищає Україну і Європу від російської агресії. На плечі кожного, хто на своєму місці робить велику справу для своєї країни.

Люди не творять дива. Люди творять діла. І кожен із нас повинен творити цю справу. Справу, гідну його сім’ї, справу, гідну нашої держави.
Джерело
Загрузка...
Рідкісна ТВАРЬ! Зацініть ВІДЕО. Нас сприймають як стадо баранів, яких можна водити по колу десятиліттями, знищуючи кращих і маніпулюючи усіма іншими (ВІДЕО) Рідкісна ТВАРЬ! Зацініть ВІДЕО. Нас сприймають як стадо баранів, яких можна водити по колу десятиліттями, знищуючи кращих і маніпулюючи усіма іншими (ВІДЕО) Reviewed by nazar on серпня 09, 2018 Rating: 5
';