Кремль в шоці! Літаки США вже над Кримом – Росія б’є тривогу



Загрузка...

Вчора, 28 серпня, над окупованих кримським півостровом спостерігалася підвищена активність літаків армій США і Росії. Про це в Facebook заявив керівник “Майдану закордонний Справ” Андрій Клименко, передає “Діалог.UA“. Раніше повідомлялося, що військові літаки США вже біля кордонів РФ в бойовій готовності.

Він повідомляє, що вчора, 28 серпня, над включеному Кримом був зафіксований літак морської розвідки ВМС США Boeing E-6 Mercury. За його словами, о 14:45 за київським часом літак кружляв над берегами півострова.

Відзначається, що подібна модель використовується для забезпечення резервної системи зв’язку з атомними підводними човнами, на борту яких знаходяться балістичні ракети, крім того, він використовується як повітряний командний пост об’єднаного стратегічного командування ВС США.
Загрузка...

Трохи пізніше над півостровом кружляв літак зі Спеціального льотного загону “Росія”, який обслуговує президента РФ. О 15:00 з’явилося ще два літаки зі спеціального льотного загону “Ту-214SR” і “Ту-214PU”.

Клименко зазначив, що літак “ТУ-134 АК” забезпечений засобами спецзв’язку, які є і на борту Boeing E-6 Mercury.


Загрузка...
Кремль в шоці! Літаки США вже над Кримом – Росія б’є тривогу Кремль в шоці! Літаки США вже над Кримом – Росія б’є тривогу Reviewed by nazar on серпня 29, 2018 Rating: 5
';