Прощай, смажена картопля! Це блюдо затьмарить всі інші картопляні шедеври



Загрузка...

Для тих, кому набридла одноманітність в меню. Несолодке печиво підійде не тільки до чаю, але і як закуска, і в ролі тарталетки під паштет, сирну намазку, овочеве асорті.

Картопляне печиво

Інгредієнти
картопля – 200 г
вершкове масло – 75 г
борошно – 150 г
яйце – 1 шт
кунжут – 1 ч. ложка
сіль – 1/2 ч. ложки
Загрузка...

Картоплю почистити, помити і зварити до готовності. Остудити і натерти на тертку. Додати розм’якшене вершкове масло, яєчний жовток, просіяне борошно і сіль. Все добре перемішати до однорідного стану. У результаті повинно вийти м’яке і еластичне тісто. Покласти його на 30 хвилин у холодильник. Охолоджене тісто розділити на 16 однакових шматочків. Розкачати кожен шматочок в тонкий шар і викласти один на одного. Складені один на одного шматочки тіста розкачати до товщини 7 мм. Вирізати печиво з допомогою формочки, змастити збитим яєчним білком і посипати кунжутом. Викласти на деко і поставити в нагріту духовку. Випікати близько 20 хвилин при 180 градусах. Печиво з картоплі готово!

Загрузка...
Прощай, смажена картопля! Це блюдо затьмарить всі інші картопляні шедеври Прощай, смажена картопля! Це блюдо затьмарить всі інші картопляні шедеври Reviewed by nazar on серпня 17, 2018 Rating: 5
';