СКАНДАЛ! Марину Порошенко Застукали За Таким…Нові Фото Першої Леді Обурили Українців. Від Неї Такого Не Чекали



У продовження зради: Ажіотаж навколо світлини Марини Порошенко на заправці отримав продовження(фото), передає Корупція.Інфо

Історія з з першою леді України Мариною Поршенко на одній із заправок отримала неочікуване продовження.


Про це пише прес-секретар дружини українського президента Інна Битюк на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, перша леді України не тільки особисто купує продукти в магазині або каву на заправці під час відряджень, а ще й літає рейсовим літаком економ-класу. Крім того, вона оприлюднила відповідну світлину.


“У продовження зради із фотографією Марини Порошенко на касі автозаправки. Відкрию таємницю і розвію міфи «об’єктивних» мас-медіа: Перша леді України не тільки особисто купує продукти в магазині або каву на заправці під час відряджень, як показала моя колега Nataliya Butenko-Beba.

Увага! Марина Порошенко літає рейсовим літаком економкласу. Фото зроблене Mysh Mark під час перельоту за маршрутом Київ-Дніпро. Офіційно повідомляю: блогери поряд з літаком не пролітали. Переконливе прохання: використовуючи фото, посилайтесь на першоджерело.


P. S. Чекайте нових фото з життя Першої леді із серії «за кадром».”, – додала Битюк.
СКАНДАЛ! Марину Порошенко Застукали За Таким…Нові Фото Першої Леді Обурили Українців. Від Неї Такого Не Чекали  СКАНДАЛ! Марину Порошенко Застукали За Таким…Нові Фото Першої Леді Обурили Українців. Від Неї Такого Не Чекали Reviewed by Admin on липня 03, 2018 Rating: 5
';