Докаталися! Доспівалися! Українські зірки, які поїдуть до Росії з концертами, будуть покарані. Деталі




Українські артисти, які поїдуть в Росію з концертом, будуть зобов’язані повідомити про це в СБУ, а після все їх роботи і пісні будуть відзначені повідомленням про їх виступах на території країни-агресора. Про це повідомив віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, пише “Апостроф“.

Ані Лорак уже давно працює в Росії і не виступає в Україні, знаючи, який “теплий прийом” влаштують артистці, що співає який рік поспіль в країні, яка вбиває українців на Донбасі. Він заявив, що зареєстровано три законопроекти щодо того, щоб контролювати виступи українських артистів на території РФ. Згідно з ним, в Раді лежить якийсь базовий проект закону, за яким будуть стягувати певний податок з зірок, які виступають в російських містах, однак депутати не можуть знайти консенсус в конкретних сумах, через що проект досі на розгляді.

Кириленко впевнений, що незабаром цей законопроект розглянуть і приймуть. Механізм виконання вельми простий. Артисти, які виїжджають до Росії, повинні повідомити в СБУ про те, де і коли вони будуть виступати, після спеціальний контролюючий орган буде отримувати інформацію від СБУ і примушувати телеканали і радіостанції вносити якісь зміни в мовлення. За словами чиновника, в ефірі з’являтиметься спеціальне повідомлення, в якому буде сполучаться, що даний виконавець відвідував країну-агресора в певний період.


Віце-прем’єр розповів, що буде введений обов’язковий гастрольний збір з усіх зірок естради, який складе 20% від виручки. Гроші підуть на оборону і захист України. З моменту приходу “русского мира” в окремі міста і райони Донецької і Луганської областей свідомість більшості громадян ОРДЛО настільки змінилося, що це може сильно ускладнити звільнення Донбасу від російських окупантів.

Рекомендуємо до перегляду: Ви теж вважаєте, що жителям ОРДЛО потрібно платити пенсії?
Докаталися! Доспівалися! Українські зірки, які поїдуть до Росії з концертами, будуть покарані. Деталі Докаталися! Доспівалися! Українські зірки, які поїдуть до Росії з концертами, будуть покарані. Деталі Reviewed by Admin on липня 02, 2018 Rating: 5
';