Гриценко заявив про страшний злочин відомих нардепів! Стріляли в лежачого і ходять собі спокійно! (ВІДЕО)


Загрузка...

Лідер партії «Громадянська позиція» заявив, що чим депутат більше замішаний в корупційних схемах або злочинах, тим складніше залучити його до кримінальної відповідальності, передає Корупція.Інфо

Про це Анатолій Гриценко розповів в ефірі популярного українського телеканалу «NewsOne».

Анатолій додав, що найчастіше, навіть якщо народні депутати голосують за зняття депутатської недоторканності зі своїх колег, то політики все-одно не несуть відповідальності за свої злочини.

“Знімали недоторканність. А далі? Все розсипається. Значить,”кіно” в режисурі Генпрокуратури нічого не означає? Значить, далі хтось відкупився?” – сказав політик.

Гриценко заявив про те, що зараз в Парламенті вільно розгулюють кілька депутатів, які, за словами Анатолія, є злочинцями.

“У мене немає сумнівів в тому, що всі ці Розенблати, Пашинські вчинили злочин. Це зафіксовано. Є один поранений чоловік, в якого стріляли в лежачого. А Пашинський собі спокійно ходить по залу. Розенблат – та ж історія. Відповідальності немає”, – констатував Анатолій Гриценко.

Через таку несправедливість втрачається довіра народу до влади, вважає Гриценко.
Загрузка...

Люди бачать: “Чим більше” риба “, тим важче її зачепити”.

Політик стверджує, що для вирішення проблеми, в першу чергу влада повинна наочно продемонструвати досягнення прокуратури.

“Дуже важливо, щоб нова влада взяла кілька великих” риб “за” зябра “і посадила їх надовго”.




Гриценко заявив про страшний злочин відомих нардепів! Стріляли в лежачого і ходять собі спокійно! (ВІДЕО) Гриценко заявив про страшний злочин відомих нардепів! Стріляли в лежачого і ходять собі спокійно! (ВІДЕО) Reviewed by nazar on липня 04, 2018 Rating: 5
';