Довго Він Мовчав!!! Дмитро Ярош, Вперше За Довгий Час, Дав Інтерв’ю, Зробивши Шокуючу Заяву. Ви Повинні Це Знати




Для того, щоб здобути остаточну перемогу у війні з Росією, Україні необхідно використовувати не тільки регулярну армію, а й мобілізувати всі ресурси народу, узаконивши добровольчий рух, передає Корупція.Інфо

Про це заявив народний депутат України, заступник голови комітету з питань національної безпеки і оборони, командир Української добровольчої армії, колишній лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош.

Він зазначив, що наполягає на ухваленні спеціального законопроекту в добровільному русі, який можна побудувати на кращих європейських традиціях і ввести його в систему оборони і безпеки держави.

"Ми ж не виступаємо за повну анархію і розуміємо, що після тієї ж самої війни не буде вже потреби в цих підрозділах. Але потреба в таких людях все ж буде.
Довго Він Мовчав!!! Дмитро Ярош, Вперше За Довгий Час, Дав Інтерв’ю, Зробивши Шокуючу Заяву. Ви Повинні Це Знати Довго Він Мовчав!!! Дмитро Ярош, Вперше За Довгий Час, Дав Інтерв’ю, Зробивши Шокуючу Заяву. Ви Повинні Це Знати Reviewed by Admin on червня 20, 2018 Rating: 5
';