Він це серйозно? Українці приголомшені від нової гучної заяви Яроша (відео)



Загрузка...

Командир Української добровольчої армії, екс-лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош заявив, що після звільнення Донбасу та Криму Україна може претендувати на ряд регіонів, що входять до складу РФ.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу ZIK.
“Перемога буде. У даній конкретній ситуації, якщо ми торкаємося Донбасу, це, звичайно, звільнення території та її зачистка від всякого деструктивного антидержавного елементу, який зі зброєю в руках воює проти нас. Бандитський підпілля – воно ж все одно буде зберігатися, на це потрібен час, навіть після звільнення територій”, – сказав Ярош.

При цьому він додав, що звільнення Донбасу не стане остаточною перемогою.
Загрузка...

“Це повернення Криму, безумовно. Без цього перемоги не може бути. Ну хоча б в межі тієї держави, в якій ми жили до 2014 року, повернути наші території. А потім ми подумаємо, там вже інший час, там молодь у нас. Кубань, Дон, Воронезька область… Російські ж політики галочку поставили на Крим, “тепер це російська земля”. Ну такі галочки ми можемо теж розставити. Україна має потенціал показати, де українська земля. Всьому свій час під сонцем”, – заявив Ярош .

Джерело
Він це серйозно? Українці приголомшені від нової гучної заяви Яроша (відео) Він це серйозно? Українці приголомшені від нової гучної заяви Яроша (відео) Reviewed by nazar on червня 20, 2018 Rating: 5
';