ЯКА ГАНЬБА…СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ДРУЖИНИ ПОРОШЕН ЗРОБИЛИ ДОРОГУ ДО… ПЕЧЕРИ


Загрузка...

Спеціально для дружини Президента зробили дорогу до… печери.

На Тернопільщині протягом останніх трьох тижнів активно ремонтували дорогу до печери “Кришталева”, що у селі Кривче на Борщівщини.

Виявляється, це зроблено не випадково, адже, як стало відомо нашому кореспонденту, дорогою протяжністю 1,3 кілометра до печери в найближчому часі має їхати особисто дружина Президента Марина Порошенко.

Печеру «Кришталева», що у селі Кривче Борщівського району, називають однією із найпривабливіших туристичних атракцій Тернопільської області.

Але дорога, яка вела до неї протягом багатьох років знаходилася у жалюгідному стані. У того, хто хоч раз бував у тих краях, бажання повертатися туди знову одразу зникає.

Ще у 2011 році це питання вже почали вирішувати, була виготовлена проектно-кошторисна документація, знайдено підрядника, але…. Виділені тоді 1 мільйон 300 тисяч гривень на капітальний ремонт вулиці Заболотівка у селі Кривче Борщівського району (під’їзд до печери «Кришталева») не були повністю освоєні. Відтак 1 мільйон гривень повернеться до обласного бюджету.

А все тому, що сільська рада не заплатила за проект 100 тисяч. грн. І, відповідно, проектна організація «Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства «Укрдіпродор» відмовилась проводити технічний і авторський нагляд за проведенням робіт.
Загрузка...

Більше семи років це питання було у підвішеному стані, багато чиновників та політиків піарилися на цій темі, але так і нічого не було зроблено.

Виявилося, що приїзд першої леді Україні став головним каталізатором у ремонті дороги до найпопулярнішого туристичного об’єкту області печери «Кришталева».
ЯКА ГАНЬБА…СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ДРУЖИНИ ПОРОШЕН ЗРОБИЛИ ДОРОГУ ДО… ПЕЧЕРИ ЯКА ГАНЬБА…СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ДРУЖИНИ ПОРОШЕН ЗРОБИЛИ ДОРОГУ ДО… ПЕЧЕРИ Reviewed by nazar on червня 08, 2018 Rating: 5
';