Зжерли Заживо!!! Хлопець Постраждав Від Невідомих Морських Створінь Просто На Пляжі





У серпні в клініку Мельбурна привезли підлітка, якому обгризли ноги невідомі морські створіння, передає Корупція.Інф

Медики спочатку висунули версію, що ці «невідомі» були м’ясоїдними жуками. Але батько Сема Канізея вирішив провести власне дослідження і все-таки докопатися до істини. Але до цього ми повернемося трошки пізніше.

Догравши в футбол з хлопцями, 16-річний Сем Канізей відправився на пляж, щоб обполоснути ноги. Однак як тільки він вийшов з води, він побачив, що його ноги повністю покриті кров'ю. За словами самого хлопця, він не відразу вибіг з води, коли відчув незрозумілі поколювання. Він думав, що це біль після гри, а не м’ясоїдні створіння, які зжирають його ноги. Тільки змивши кров і побачивши дірки від укусів, Сем зрозумів, що невідомі створіння просто їли його заживо!

Лікарі, які лікували хлопця, не стали сильно вдаватися в подробиці, що ж могло до такого привести. Однак його батько Джаррорд захотів сам дізнатися, яку небезпеку таїть у собі пляж Денді-Стріт-Біч.

На наступну ніч після події Джаррорд взяв рибальську сітку і пристойний шматок м'яса. Відправившись на злощасний пляж, він зміг зловити більше сотні дивних істот, серед яких були ті, хто поласував його сином.

Доставивши жуків в лікарню, батько наполягав на додатковій експертизі.

 
Зжерли Заживо!!! Хлопець Постраждав Від Невідомих Морських Створінь Просто На Пляжі  Зжерли Заживо!!! Хлопець Постраждав Від Невідомих Морських Створінь Просто На Пляжі Reviewed by Admin on травня 17, 2018 Rating: 5
';