РЕЗОНАНС!!!! Сім років в’язниці: суд заарештував Геращенка




За статтею, йому загрожує до семи років за гратами

Народного депутата Верховної Ради України Антона Геращенко заочно заарештували в Москві. Його звинувачують у публічних закликах до здійснення терористичної діяльності. Сам законодавець уточнює, що мова йде про заклик фіксувати злочини РФ у Сирії.


Про це написав депутат на своїй сторінці у Facebook.

“Басманний суд міста Москви ухвалив заочно заарештувати мене за те, що я закликав документувати злочини російських військових проти мирного населення в Сирії. Заклик фіксувати військові злочини російських військових Слідчий комітет і суд трактує, як заклики до тероризму з мого боку.

Звичайно, все це абсолютна маячня. Те, що роблять російські військові і найманці в Україні і в Сирії і є ні що інше хто міжнародний державний тероризм. Недавні заяви Міжнародної слідчої комісії по трагедії Боїнгу “МН-17″ лише затвердили міжнародну громадськість в думці, що Росією управляє терористичний, фашистський режим Путіна. Історія вчить, що правда, добро, справедливість хоч не відразу, але торжествують”, – написав парламентар.

За статтею, за якою його обвинувачують, (“публічні заклики до здійснення терористичної діяльності, публічне виправдання тероризму або пропаганду тероризму з використанням ЗМІ та мережі Інтернет”) Геращенко може опинитися за ґратами до семи років.

За даними російських ЗМІ, рішення про заочний арешт українського депутата було винесено ще 22 травня. Його оголосила РФ у міжнародний розшук.



Декларація Геращенка здивувала скромністю

Народний депутат Антон Геращенко за документами нібито не володіє жодної нерухомістю. Натомість, живе в орендованій 62-річним тестем квартирі на 190 квадратних метрів в одному з найвідоміших будинків у центрі Києва.



Обходиться це за нинішніми мірками не менше 3 тисяч доларів на місяць – принаймні, так стверджують рієлтори.

джерело
РЕЗОНАНС!!!! Сім років в’язниці: суд заарештував Геращенка РЕЗОНАНС!!!! Сім років в’язниці: суд заарештував Геращенка Reviewed by Admin on травня 29, 2018 Rating: 5
';