“Жере насіння, як дикар і лушпиння випльовує тупо під ноги”! Поведінка Ляшка під час футбольного матчу розізлила українців… (ВІДЕО)


Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на поведінку політика.

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка помітили на фіналі Кубка України з футболу. На грі Динамо – Шахтар на Дніпро-арені політик лузав насіння та викидав лушпиння на підлогу. Футбольний вболівальник поряд з Ляшком зняв це на відео на розмістив в Інтернеті, передає Корупція.Інфо.

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на поведінку Ляшка, вказуючи, що він подавав поганий приклад іншим вболівальникам.


Журналіст Василь Крутчак у Facebook опублікував відео з Олегом Ляшком та прокоментував: «Ви тільки подивіться, яке ж воно бидло! Жере насіння, як дикар і лушпиння випльовує не в пакет, а тупо під ноги».

Інші користувачі соцмереж порадили політикові купувати одразу очищене насіння соняшника, щоб не смітити на стадіоні.

«Треба йому порадити купити очищені насіння. Більше користі буде всім», – йдеться в одному з коментарів.

Справжні ж футбольні фанати звернули увагу на іншу деталь – що Олег Ляшко підтримує команду «Шахтар», а не «Динамо», бо сидить у шарфі гірників з написом «За Донбас».

«Який з нього фанат. Тим більше, Шахтаря. Ганьба. Краще б цього не бачили фанати Динамо», – зазначили вболівальники.

Нагадаємо, матч Динамо – Шахтер закінчився з рахунком 0:2.
“Жере насіння, як дикар і лушпиння випльовує тупо під ноги”! Поведінка Ляшка під час футбольного матчу розізлила українців… (ВІДЕО)  “Жере насіння, як дикар і лушпиння випльовує тупо під ноги”! Поведінка Ляшка під час футбольного матчу розізлила українців… (ВІДЕО) Reviewed by Admin on травня 10, 2018 Rating: 5
';