«Якщо одним словом це пізд*ць. ПАНЕ МІНІСТР, ВИ ЩО ТАМ АХУ*ВШІ? ЗА ЩО ВАМ 304 ТИС.ГРН ПРЕМІЇ?» — участник АТО



Roman Kovalcuk
ПРОШУ ЗРОБИТИ РЕПОСТ!!
Друзі вчора чисто випадково подавився програму "Гроші" на телеканалі 1+1.Вибачте за вживання іноземних слів в тексті , але в нашій дзвінкій мові немає таких слів щоб в повному обсязі передали моє обурення.

Я був просто в шоці. Якщо одним словом це піздець. Як цим уроками повертаються в голові такі речі які вони роблять. В Україні і так важка еномічно-соціальна ситуація, а наші слуги міністри , депутати і інша маса уродів які сидять в міністерствах. З якогось хрену пробили перед новим роком собі премії із казковими п'яти значним цифрами і це не 10-15тис ген а від 32 до 300 тис.грн .Напишіть в коментарях хто побачив таку премію? Типу для покращення житлових умов.Та ви усі там єбануті ? У вас немає де жити? В мене виникає кілька питань . - Ви що всі там ахуєвші?? - На якій ви планеті живете? - Невже ви так напрацювались і у вас все так складно із житлом щоб так нахабно використовувати людські гроші? - Коли ви уже нажеретесь ?
Друзі мене ще бомбить від цього репортажу. А окреме звернення до Заступника міністра оборони Олександра Дубляна :- ПАНЕ ОЛЕКСАНДР ВИ ЩО ТАМ АХУЄВШІ? ЗА ЩО ВАМ 304 ТИС.ГРН ПРЕМІЇ?.

Замість того щоб виписувати такі просто шалені і неймовірно премії ці гроші можна було використати на користь держави.На зміцнення боєздатності, покращення соціально побутових умов мало забезпечених верств населення, на потреби дитячих сирійських будинків.Ви пам'ятаєте скільки хорошого можна було зробити для діток сироток чи інших потребуючих допомоги громадян.
Панове казно-кради ви доіграєтесь. Ваші попєрєднікі уже в бігах. Але ви можливо не встигнете.!!!
«Якщо одним словом це пізд*ць. ПАНЕ МІНІСТР, ВИ ЩО ТАМ АХУ*ВШІ? ЗА ЩО ВАМ 304 ТИС.ГРН ПРЕМІЇ?» — участник АТО  «Якщо одним словом це пізд*ць. ПАНЕ МІНІСТР, ВИ ЩО ТАМ АХУ*ВШІ? ЗА ЩО ВАМ 304 ТИС.ГРН ПРЕМІЇ?» — участник АТО Reviewed by Admin on травня 10, 2018 Rating: 5
';